Long Lawford Primary School, Rugby, Warwickshire

Broxap installed an outdoor classroom and shaded play space for Early Years pupils at Long Lawford Primary School, Rugby. 

Long Lawford Primary School had a large play area outside the Early Years classrooms. This area had a pre-existing canopy however, a new shelter was requested to suit new requirements.

Due to the nature of its use the school required an extension with a rain and wind side panel. This would therefore allow pupils to use this area even in adverse weather conditions.

Broxap installed a Newcastle Asymmetric Shelter which over sailed the existing canopy complete with protective side screen.

Broxap painted the steelwork in Polyester powder coated RAL 6002 Heritage Green.

Roof sections and side screen are clad with 16mm thick structured Multi-wall Polycarbonate with an opal finish to reduce UV rays.

Aluminium guttering and downpipe shed rainwater at ground level.

To the front entrance of the Early Years building, Broxap installed a Beech Grove Entrance Canopy with Clearview PETg UV this was polyester powder coated in RAL 5005 Signal Blue.

For more information, or for your very own outdoor shelter, please contact us today.