Porth Community School, Cemetery Road, Porth, Mid Glamorgan

Working with Dawnus Construction on this new build project, Broxap provided a series of canopies and external furniture products to enhance the school.

The architect had specified a large scale fabric canopy to the main yard area along with a curved canopy to the outside of one of the classrooms. Broxap installed a waterproof fabric Twin Conic within the main yard and a Plymouth Wave canopy with column protectors to act as a classroom shelter.

Broxap also supplied a Luton style Entrance Canopy and a Cambridge Cantilever Cycle Shelter. The Derby Eros Litter Bin, Stainless Steel Bollards, Willenhall Seat (steel and Iroko timber slats) and Tiptree Picnic Units (constructed of steel and FSC softwood slats) were added to complete the external furniture package.