Preston Park Primary, Middlesex

This school had a new building for the early years pupils but were looking for a solution to expanding outwards beyond the classroom walls into the main playground area.

Broxap designed this bespoke version of their Monopitch Canopy and introduced side Screens and doors for three quarters of the canopy allowing access out from the existing building and into the ‘new’ outdoor classroom whilst leaving a quarter at the far side to simple act as an open canopy. The clear polycarbonate panels and safety glass doors allow plenty of light through whilst keeping bad weather out. Integral lighting provides a good light source in autumn/winter.

Vinyl panel indicators across the polycarbonate side panels and doors signify clearly the walled areas and colourful post protectors add further protection.

View all Outdoor Classrooms>