Vauxhall Smoking Shelter (Formerly known as the Harrowby Vertical)

In stock
SKU
BXMW/VAUX
From £1,366.00

Economical, steel framed smoking and vaping shelter with ClearView PETg UV vertical cladding and roof. Curved back allows water to shed to the rear. The Vauxhall shelter was formerly known as the Harrowby vertical shelter.

Please select configuration to display additional options.

A versatile, robust smoking and vaping shelter. Available in four sizes, designed to provide sufficient free area to the perimeter to comply with smoking legislation.

The Vauxhall shelter, formerly known as the Harrowby vertical shelter, benefits from being clad to full height at the rear of the shelter and half of the side.

Features:

  • 4mm ClearView PETg UV sheeting giving all round visibility
  • Vertical cladding 
  • Perch seating
  • Cigarette bin
  • Base plate fixing
  • Full height
  • Adjustable feet
  • Conforms to all smoking legislation

Construction:

  • Welded and bolted frames made from heavy-duty box section assembled with anti-tamper high strength bolts.
  • Hot dip galvanised to BS EN ISO 1461

Single unit size:

  • A: Length: 2110mm Width: 1040mm to fit up to 3 people
  • B: Length: 3135mm Width: 1540mm to fit up to 6 people
  • C: Length: 3135mm Width: 2040mm to fit up to 8 people
  • D: Length: 4160mm Width: 2040mm to fit up to 11 people

Delivery Message

Broxap offer a standard carriage service for all products, this usually takes between 3-28 days as lead times vary on specific products and quantities.

Carriage charge will be determined and added to the totals in the basket once the postcode of delivery is known and the order is accepted.

Excludes mechanical offloading unless stated otherwise

Recent Case Studies

mill view apartments hauxton cambridgeshire mill view apartments hauxton cambridgeshire

Residents at a retirement living complex have plenty of opportunity to enjoy the landscaped gardens...

William Morris Primary School, London William Morris Primary School, London

Unique rainbow canopies installed at a new primary school are helping to inspire and enthuse pupils...

Stratford town centre has been undergoing significant rejuvenation work...

View More Case Studies